Programma’s schrijven in Visual Basic voor Excel

PaTeSa Productions heeft in het verleden al verschillende bedrijven kunnen helpen met hun Microsoft Excel-programma’s. Wij kunnen Microsoft Excel zo voor u programmeren dat u niet meer werkt met Excel-werkbladen maar met invoervelden in dialoogvensters. Dit voorkomt het per ongeluk wissen van formules in bladen, of het veranderen van de opmaak. Ook kunt u op deze manier de invoer automatisch laten controleren.

De meeste veel voorkomende functies binnen Microsoft Excel kunnen voor u geautomatiseerd worden. Dit scheelt veel tijd, ergernis, en levert dus veel gebruiksgemak op.

Barcodes

Ook is er een mogelijkheid om in Microsoft Excel te kunnen werken met barcodes. Middels een scanner kunnen de barcodes ingelezen worden en in Microsoft Excel kun je er vervolgens allerlei programmacode op los laten. Daarbij moet u denken aan:  registratie, sorteren, prijzen veranderen etc.  Al met al genoeg mogelijkheden om het uzelf en/of uw eventuele werknemers gemakkelijk te kunnen maken.

Kaartclub

Voor een kaartclub uit Zwolle hebben wij ook een programma geschreven in Microsoft Excel. Deze houdt de complete standen bij voor zowel het klaverjassen als ook het jokeren, het algehele ledenbestand en zorgt voor alle uitdraaien van de verschillende toepassingen. Kaartclub Zwolle is dan ook heel content met dit door ons geprogrammeerde kaartprogramma.