Aansluiten of (her)installatie

Mocht u hulp nodig hebben bij het aansluiten/(her)installeren van uw computer dan kunt u altijd een beroep op ons doen. Bij het (her)installeren van de computer is het niet onbelangrijk dat u over de benodigde software en drivers beschikt.

Wij zijn thuis in het aanbrengen van partities op harde schijven. Wij kunnen uw e-mailprogramma zo instellen dat deze voldoet aan uw wensen. Mocht u met meerdere e-mailadressen werken dan kunnen wij die in 1 en hetzelfde programma voor u onderbrengen.

Zieke computer

Wij hebben wel enige ervaring om Virussen, Addware en Spybots uit computers te kunnen halen. Mocht u er zelf niet uit kunnen komen, en wilt u niet direct naar een professioneel bedrijf met uw pc, kom dan bij ons.

Gegevens veilig stellen

Indien u uw gegevens veilig wilt stellen, maar u weet niet hoe u een back-up moet maken van uw gegevens, ook dan kunt u een beroep op ons doen. Wij hebben voldoende ervaring om u te kunnen helpen bij het veiligstellen van deze gegevens.

Programma’s in Visual Basic voor Excel

PaTeSa Productions heeft in het verleden al verschillende bedrijven kunnen helpen met hun Microsoft Excel-programma’s. Wij kunnen Microsoft Excel zo voor u programmeren dat u niet meer werkt met Excel-werkbladen maar met invoervelden in dialoogvensters.  De meeste veel voorkomende functies binnen Microsoft Excel kunnen voor u geautomatiseerd worden. Dit scheelt veel tijd, ergernis, en levert dus veel gebruiksgemak op.

Lessen voor ouderen of voor een ieder die bang is voor de pc.

In het verleden hebben wij les gegeven  aan ouderen om ze om te leren gaan met de pc. Dit omdat er heel veel ouderen zijn die daar op zich wel de voordelen van inzien, maar vaak huiverig zijn voor de  hedendaagse techniek.  De meesten willen zich verdiepen in mailen, facebook, skype en dat soort dingen. Op die manier kunnen ze makkelijker contacten onderhouden en hebben ze het idee dat ze meer (of weer)  “meedoen” met de maatschappij.