Deze website is gemaakt met het Framework Laravel. Deze website is afgeleid van het Excel-programma dat ik speciaal geschreven had voor deze kaartclub in VBA Excel. Omdat het voor de kaartvereniging wel handig zou zijn om de uitslagen ook online te kunnen weergeven hebben we besloten om deze website te maken.

Uiteraard zijn niet alle uitslagen te bewonderen op deze website, na een ronde of 12 wil de kaartclub de spanning er een beetje inhouden. Vandaar dat de laatste speelronden dan niet meer zullen worden weergegeven. Verder bevat deze site ook een CMS (content management systeem) waardoor ze zelf hun eigen website kunnen beheren en bijwerken. Daarnaast zijn er nog een paar handigheidjes ingebouwd die alleen de admins te zien krijgen. Zo hebben zij de mogelijkheid om pagina’s correct te kunnen afdrukken, kunnen ze de betalingen beheren voor het lidmaatschap en bepaalde speelformulieren afdrukken. Ook kunnen ze adressen opzoeken op basis van postcodes.

Al met al is deze website vrij compleet. Het meeste werk zat hem in de standen bij deze website. Bij het Klaverjassen en het Jokeren wordt er rekening gehouden of iemand wel/niet komt opdagen. Als je niet komt krijg je wel punten, maar deze nemen af naarmate je vaker afwezig bent. Aan het einde van het seizoen worden daarnaast ook nog eens de laagste standen kwijtgescholden, m.u.v. de laagste standen. Dat zijn leuke dingen om rekening mee te moeten houden. Maar uiteraard is dit gelukt!

Link naar de website: https://www.kaartclubblauwvingerszwolle.nl