Hallo, ik ben Patrick

Wie zijn wij: PatrickBinnen PaTeSa Productions hou ik me bezig met allerlei zaken op computergebied. Zo maak ik websites, programmeer ik in Microsoft Excel in de taal Visual Basic en hou ik me bezig met het bewerken van foto’s en video’s. Ik ben gek op alles wat met computers te maken heeft, op het spelletjes spelen na dan. Ik heb de afgelopen jaren al heel veel programma’s geschreven in Microsoft Visual Basic (Excel), voornamelijk om mijn eigen werkzaamheden gemakkelijker te kunnen doen. Tegenwoordig help ik bedrijven/instanties om hun werk te vereenvoudigen in Excel.

Voor het bewerken van foto’s en video’s draai ik vandaag de dag mijn hand niet meer om. Dit blijft ook een hele leuke bezigheid, zeker in combinatie met websites en facebook. Het bouwen en onderhouden van websites is ook een hele leuke klus. Dit is iets wat ik altijd al graag wilde doen, maar waar ik een paar jaar geleden  de kans voor kreeg door Heino’s Mannenkoor. Zij vroegen mij in 2013 om een website te maken. Ik heb de kleuren van de website en het weblogo speciaal aangepast op het koor. Het zijn de kleuren van de Heinose vlag. Verder heb ik er voor gezorgd dat ze de website vrij eenvoudig zelf up-to-date kunnen houden.

Het installeren en repareren van desktops en laptops is iets waar ik door mijn hobby ook niet om heen kan. Zo af en toe loopt je pc toch vast en als je zo verslaafd bent als ik, wil je hem toch zo snel mogelijk weer aan de praat hebben. Zodoende heb ik geleerd hoe een pc in elkaar zit en hoe je je pc softwarematig behoort in te richten. Nu help ik anderen bij het inbouwen van harde schijven, het vervangen van een kapot toetsenbord bij laptops etc.

Hallo, ik ben Saskia

Wie zijn wij: SaskiaBinnen PaTeSa Productions hou ik me bezig met hobby- of amateurfotografie. Ik ben mijn hobby meer en meer aan het uitbreiden. Nadat ik een paar jaar geleden het fototoestel van mijn schoonvader in handen gedrukt kreeg met de vraag of ik wat foto’s wilde maken, was ik verkocht. Het ‘virus’ fotografie had mij in zijn greep. Wij zijn dan ook hard gaan sparen voor een eigen toestel, en die kwam er. Een mooie spiegelreflexcamera waarmee ik al heel wat mooie foto’s heb mogen maken.

Begin 2014 werd ik gevraagd door een vriendin of ik hun trouwreportage wilde maken en postte dit op mijn Facebook. Niet lang daarna kwam er nog een vraag voor een trouwreportage en deze heb ik in mei mogen maken. Veel geleerd, veel genoten. Mijn dochter is daarna door mij gevraagd of zij even mijn model wilde zijn en van daaruit is het nieuwe idee geboren om ook fotoshoots te gaan maken. Al snel kwamen ook daar de eerste aanvragen voor binnen.

Ik wil mijn vaardigheden zeker gaan uitbreiden en mijn kennis ook, daarom staat er ook voor mij een cursus gepland zodat ik nog betere en mooiere foto’s kan en mag afleveren.