PHP in combinatie met MYSQL-Database

In de afgelopen paar jaren zijn wij ons gaan specialiseren in het maken van websites. Zo zijn wij o.a. thuis in de programmeertaal PHP. Deze taal wordt veelvuldig gebruikt bij het op de achtergrond programmeren van websites.  In combinatie met een database, biedt deze taal een uitstekende mogelijkheid om u uw eigen website zelf te laten beheren. Dit noemen we een content management systeem (CMS). Hierdoor is de tussenkomst van een externe webmaster niet/nauwelijks nodig.

Volledige Responsive Websites

Onze websites worden o.a. gemaakt met/in HTML5, CSS3  en AJAX en zijn volledig responsive. Responsive wil zeggen dat ze op allerlei platforms (mobiel, tablet,  laptop, desktop etc.) prima te bekijken zijn. U kunt er ook voor kiezen om uw website door ons in WordPress te laten maken. Dit scheelt geld, omdat een WordPress site sneller te realiseren is, maar beperkt u wel in de mogelijkheden. Ook WordPress zorgt er voor dat u uw site zelf kunt beheren.

Voor het hosten van uw website en en het aanvragen van uw domeinnaam kunt u ook bij ons terecht. Wij hebben goeie ervaringen met een goedkope webhost waarmee we al langer zaken doen.

Door ons gemaakte websites

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van websites die door ons gemaakt zijn: