Fotobewerking
Printable CD/DVD
Printable CD/DVD

PaTeSa Productions kan ook foto’s bewerken voor u. Wij kunnen uw foto’s bewerken in o.a. Photoshop en Lightroom en kunnen deze eventueel ook voor u op een dvd plaatsen in een slideshow. Op deze manier kunt u uw foto’s terugkijken terwijl uw favoriete muziek afgespeeld wordt op de achtergrond.  Maak uw wensen kenbaar en wij kunnen dan bekijken wat wij voor u kunnen doen.

 

Voorbeelden van fotobewerking (out of bounds)
Foto/videobewerking: Out of Bounds 1Foto/videobewerking: Out of Bounds 2

Dit zijn maar enkele van de vele voorbeelden die wij hebben van het bewerken van foto’s. Zo kun je spelen met de kleuren, kun je bepaalde delen weglaten, en kunnen we delen van de foto  clonen. Ook kunnen we bepaalde personen of objecten uitknippen indien u daar iets speciaals mee zou willen doen. Mogelijkheden genoeg dus.

Logo’s ontwerpen

Indien u uw bedrijf of instelling of uw sportclub e.d. zou willen voorzien van een logo kunt u ook bij ons terecht. Wij hebben al verschillende logo’s gemaakt, en kunnen deze perfect aanpassen op uw wensen.

Visitekaartjes maken

Visitekaartje PaTeSa ProductionsWanneer u uw naam ergens wilt achterlaten in de vorm van een visitekaartje kunnen wij ook helpen bij het ontwerp voor uw visitekaartje.  Wij hebben al een aantal voorbeelden online staan van hoe zoiets er bij ons kan komen uit te zien. Uiteraard is ook dit weer afhankelijk van uw eigen ideeën en wensen.

Videobewerking

In het verleden zijn wij heel veel bezig geweest met het bewerken van video’s. Wij hebben complete videobanden overgezet op DVD, opnames gemaakt bij bruiloften en deze op een leuke manier op een DVD geplaatst en DVD’s gemaakt van allerlei andere bijzondere gebeurtenissen. Dit is erg leuk om te doen, maar ook heel bewerkelijk. Uiteraard kunnen en willen we dit ook voor u doen, maar dat  hangt wel af van uw wensen en eisen en wat u er dan voor over hebt.

Powerpoint presentatie

Indien u een presentatie wilt geven over uw bedrijf of hobby etc, en u weet niet hoe u dit op een leuke manier kunt vormgeven in Powerpoint, willen en kunnen wij u daar ook bij helpen. Wij hebben al verschillende presentaties  mogen maken en kunnen  vrij snel een presentatie in elkaar zetten. Als u zorgt voor de foto’s, de muziek  en de teksten, dan kunnen wij deze zo aanpassen dat het een mooi en duidelijk geheel wordt.