Eerste shoot:

Ik ben in augustus 2014 begonnen met het maken van fotoshoots. Mijn dochter was een prima eerste model. Daarna ben ik naar Brabant gegaan voor mijn volgende shoot. Erg leuk om te doen en ook een mooi model. Het gevolg was wel dat daarna de gehele familie als volgende modellen op de foto wilden.

Kids en opa’s en oma’s:

Nu ben ik mij ook aan het oriënteren op shoots met kleine kinderen, een grotere uitdaging omdat je deze niet even kan vertellen hoe ze moeten gaan staan, zitten of andere poses aan te nemen. Maakt wel dat deze foto’s des te spontaner worden. Ook opa’s en oma’s behoren tot favoriete modellen, dus mocht je een mooie foto willen van jouw ouders/grootouders is dit altijd mogelijk.

Cadeau of herinnering:

In de toekomst hoop ik zelf een studio te hebben maar tot die tijd kunnen foto’s altijd buiten of in een mooi oud pand of zelfs bij u thuis gemaakt worden. Als cadeau is een mooie foto natuurlijk altijd goed. Of een vriend- en/of vriendinnenshoot om de herinnering aan/met elkaar vast te leggen.

Budget prijzen:

Ik ben geen professioneel fotograaf en hanteer dus ook deze prijzen niet. Dus wilt u een goedkope mooie fotoshoot laten maken neem dan contact op voor meer informatie.